No pictures please!

Niet ieder project leent zich voor een fotoshoot.

 

Hierom verzamel ik ervaringen plus 'feedback' van bestaande klanten, ter ondersteuning voor hen die mijn werk en stijl nog niet zo goed kennen.


"Mariuccia beheerst als geen ander de kunst van kleur. Ben jij iemand die (zoals ik) twijfelt over vijftig tinten wit dan is zij een frisse wind, die lef en stijl brengt in je interieur.

 

Haar eclectische stijl en warme persoonlijkheid maken een onuitwisbare indruk die instant inspireert. Ze heeft een bak aan ervaring en autoriteit op het gebied van interieurontwerp én styling. Samen met jou ontwikkelt ze een interieur dat past als je fijnste jas; materialen en kleuren stemt ze af op jouw persoonlijke stijl. 
Uiteraard met een onvervalst randje 'Mariu'."

Visualbird branding studio

Niet voor niets is zij onze 'Mari Guru': een welverdiende naam!

 

In 2015 startte onze grote verbouwing, Mariu vroegen we voor het lichtplan maar wat klein begon werd een langdurige, intensieve samenwerking. Ze heeft ons enorm geholpen waardoor het huis nu een fijne plek is voor ons én de kids. Beide smaken vormen echt een geheel door veel originele, bruikbare ideeën die noch de aannemer noch wijzelf hadden kunnen bedenken. 
Mariu heeft ons op een vrolijke en stabiele manier door de verbouwing heen geholpen, samenwerking met de aannemer en partners verliep altijd goed.

 

Sindsdien hebben we haar verschillende keren gevraagd voor kleinere adviezen maar binnenkort beginnen we een nieuw project. Wat een feest .... MariGuru we need you!

Irene & Nico

Regelmatig krijgen wij complimenten over de originele kleurencombinaties en mooie inrichting van onze woning. Het overtreft de 'standaard' styling van de grote aanbieders of woonbladen absoluut!

 

Wij kennen Mariu al jaren vanwege haar interieurzaak, waarin het aanbod ons direct aansprak. Met een stijl die we nog niet eerder hadden ervaren; persoonlijk, design, kleurrijk en vintage. Sindsdien heeft zij meerdere keren met ons meegedacht in grote en kleinere projecten; van de styling voor de babykamer tot een volledig indelingsvoorstel, lichtplan en kleuradvies voor 2 nieuwe verdiepingen.

 

Telkens komen we bij haar terug omdat ze ons goed begrijpt en denkt vanuit een vernieuwend perspectief. Ook kent Mariu veel merken en designers wat haar veelzijdig maakt en fungeert ze als tussenpersoon.

In haar voorstellen hanteert ze meerdere opties zodat je als klant zelf een keuze kan blijven maken. Prettig is dat Mariu duidelijk aangeeft wat ze te bieden heeft plus welke tijdsplanning passend is. 

 

Wat ons betreft is het de investering méér dan waard en is de prijs-kwaliteit verhouding volledig in balans. We hopen op nog veel meer moois van en met Mariu! 

Jans & Pieter Amersfoort

Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Mariu is de manier waarop ik mijn eigen smaak heb leren ontwikkelen. Uit de warboel aan stijlen heeft zij de rode draad weten te ontdekken. Na de verbouwing is er veel meer eenheid en rust ontstaan.

Noud

Wij zijn trouwe fans van Mariu! 

Door de jaren heen is bewezen dat zij met zowel een esthetisch als praktisch oog kijkt.

Toen we besloten te verhuizen hebben we haar hulp uiteraard ingeroepen. Ze weet ons steeds te verrassen met niet-standaard indelingen en keuzes voor materialen waar we zelf echt nooit opgekomen waren. 

Masha & Jornt

Mariu heeft mij geadviseerd tijdens de 2e bezichtiging van mijn woning; de potentie werd hierdoor zoveel duidelijker. Dankzij haar geniet ik nu van mijn sfeervolle woning in de oude binnenstad, kleurig en minimalistisch ingericht. Zij verstaat de kunst om mijn smaak en budget te vertalen. It's all in the mix!

Annemarie Zutphen

Definitieve keuzes maken is 'not my cup of tea' dus bleef ik de aanpak van mijn appartement uitstellen. Mariu heeft met geduld, uitleg en goede ideeën mij op weg geholpen. Ik geniet nu zoveel meer van de ruimte met nieuwe indeling en styling.

 

Shelley Gibson

De blik waarmee Mariu ons huis binnenstapte sprak boekdelen. Haar ogen sprankelden van de mogelijkheden. Ons huis was eerst alleen van buiten mooi, maar nu is het van binnen spectaculair!

Gerard & Jacco