Ontwerp - Advies - Styling

Jouw identiteit en levenstijl staan centraal in mijn werk als interieurontwerper. Alle ideeën en wensen vertaal ik naar concrete plannen en we blijven sparren tot er een eigen sfeer ontstaat waarin het goed toeven is.


Werkwijze

Werkwijze

Bij Greenwich Village begint ieder interieurplan met luisteren, vragen en visualiseren. Wensen, alle (on-)mogelijkheden van de ruimte en budget breng ik op deze manier in kaart. Bij voorkeur spreek ik af op locatie en volgt een offerte waarin diensten en uitvoering helder worden gespecificeerd. 

 

Naast het ontwerpen van interieurs en styling begeleid ik ook verbouwingen, waarbij ik samenwerk met gelijkgestemde vakmensen. 


Interieurontwerp

Interieurontwerp

Een ontwerp bestaat uit verschillende elementen die samen de uitstraling bepalen van het interieur. Liefst met een opvallende twist.

Om de verhoudingen van de ruimte en meubels beter te bepalen teken ik een indelingsplan. Verder wordt door een lichtplan een goede balans tussen daglicht, sfeer en functionele verlichting gecreëerd. Met wat lef zorgen kleur, behang en stoffering voor contrast en verrassende verbindingen tussen vorm en materialen. Moodboards vertellen meer over stijl, sfeer en producten.

 

Kunst of een verzameling van persoonlijke items vertelt iets over de bewoner en zorgt daarmee voor een unieke toevoeging aan ieders leefomgeving. Dit maakt een ruimte interessant en is daarom een favoriet onderdeel in mijn advies. 

 

 


Mariuccia Giovannini

Mariuccia Giovannini

In tijden van chaos ben ik op mijn best en deadlines inspireren me op creatief vlak. Bij ieder ontwerp streef ik naar een eigenwijze mix tussen bestaande en nieuwe items. Kenmerkend is mijn eclectische stijl met oog voor detail. Liefst kleurrijk, stijlvol en mooie verlichting mag niet ontbreken.

 

Mijn artistieke helden zijn: Patricia Urquiola, Anton Corbijn, Hella Jongerius en Tom Dixon. Op woongebied is mijn 'guilty pleasure' orde en netheid in alle kasten!